Grill

Sommeren nærmer sig – her er de bedste tricks til den perfekte sommer

Maj, juni, juli, august, september… Der er noget helt fantastisk over den tid på året. Men hvis du ikke er klar over hvad der skal ske, kan det hurtigt ende galt. Det kan blive dyrere end man går og tror. Heldigvis er der masser af råd at finde, så du bedst kan bruge den dyrebare fritid du har.

Her kommer en kort guide til hvad du skal gøre for at opnå den helt perfekte sommer. Der er aktiviteter der skal planlægges, men det bedste ved sommeren er også hvor spontan den gør os. Hav det i baghovedet når du skal overveje og planlægge dine sommermåneder.

Giv den gas, rent kulinarisk

Hvis du er typen der holder af en god bøf, så vil du uden tvivl med fordel kunne erhverve dig en Weber-grill. Det er det perfekte værktøj til at drage fordel af sommeren og lokke folk til med en lækker duft.
Der findes også udstyr der kan forbedre dine grillmester-evner

Alle elsker sommersnacks, og det bedste ved dem er at man ikke behøver bestik. Majskolber og rodfrugter er perfekte som snacks, og hvis I er til kød, behøves der ikke mere end en pakke tandstikker og så kan I kalde det tapas.
Hvis du i fritiden interesserer dig for madlavning er der rigelig inspiration at hente rundt omkring på nettet. Mange anvender YouTube, hvor det kan være afslappende at se andre hobby-kokke tage sig af nogen interessante retter, hvorefter man bare kan ”låne” opskriften.

Hvis vejret tillader det

Så meget i Danmark afhænger jo af vejret. Men hvis du virkelig er ude på at gøre din sommer til noget helt specielt, er det kun dig det afhænger af, ikke vejret.

Skinner solen, så er der jo nærmest ubegrænsede muligheder. Men hvis vejret fejler jer, er den en god idé at have lidt planer i baghånd. Grillen kan tændes op i garagen eller i skuret (med åben dør!), og så er det jo bare at rykke middagen indenfor.
Hvis vi går ud fra at sommeren bliver god (det gør den), så er det oplagt at tage på en cykeltur.

I sommerferien er det jo traditionen at man bruger tiden med venner og familie, så derfor skal I huske et andet råd der skal gives på falderebet, der går ud på at glemme de elektroniske værktøjer for en kort stund. Det kan komme som en overraskelse hvor meget I kan få ud af at lade telefonen ligge, bare for et øjeblik. Sommeren er ikke perfekt på grund af plastik, men fordi at du er sammen med de mennesker som du holder mest af. Så handler det bare om at komme i gang med den danske sommer og det lækre grillvejr.


Udgivet

i

af

Tags: